Rad Crew S14E14: Metroid på 3DS og spill med overraskende bakhistorier

De fleste er nok enige om at «Metroid: Samus Returns» på Nintendo 3DS representerer et comeback etter det skuffende «Metroid: Other M» i 2011.

Det ligner på de beste spillene i serien, og er i stor grad en vellykket nyversjon av Game Boy-spillet «Metroid 2».

Den største ulempen slik vi i Rad Crew ser det er at spillet kun er tilgjengelig på en plattform som er på vei ut. La flere folk å spille det ved å putte det på en moderne maskin!

Hør mer om hva vi mener om spillet i ukas episode.

Aleks er også tilbake for å snakke om raidet i «Destiny 2» og hvordan han og fem andre nesten klarte det i helga. Intenst! Are på sin side har spilt litt av «Steamworld Dig 2», som han mener virker som en flott oppfølger til et undervurdert spill.

I ukas Topp 5-liste tar vi for oss spill med overraskende bakhistorier. Og da mener vi spill som tok en overraskende vei frem til butikkhyllene. Du kjenner kanskje ikke til hva «Assassin’s Creed»  begynte som?  Hør episoden for å finne ut! 

I lyttersegmentet spurte vi publikummet vårt om hva de mener om en av de største spillkontroversene i senere år: Såkalte mikrotransaksjoner. Er de godt for noe, eller bare i veien? Håper dere liker showet, så snakkes vi neste uke!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Play