Rad Crew S14E13: Toppløse spillfigurer og mer Destiny

Vi var på fjerde forsøket i ukas «Nightfall strike», et ukentlig oppdrag som er vanskeligere enn alle de andre. Etter dette forsøket skulle vi gi opp. Det skulle bli en thriller av de sjeldne, for i det bossen segnet om på bakken var det seks sekund igjen på klokka før det var «Game over».

Vi brølte inn i chat-mikrofonene av ren glede og skremte de som satt rundt oss. Det er sånn «Destiny 2» gjør med folk, og vi snakker enda litt mer om våre opplevelser med spillet denne uka. Og nå må vi prøve raidet! 

I ukas episode kunne vi såklart ikke komme utenom det at internett gikk bananas over toppløs Mario i den siste traileren til «Super Mario Odyssey». Derfor laget vi ukas Topp 5-liste, en oversikt over spillfigurer som tar seg godt ut i barisen, eller bar overkropp. Du vet du vil ha det!

Vi tar også for oss en rekke nyheter, bl.a. det at ID Software begynner å gi ut spill på Switch, noe vi ønsker velkommen med åpne armer.

I lyttersegmentet spurte vi publikummet vårt om hvilke spillfigurer de helst ville tatt en øl eller kaffe med, og svarene ble «tørste» på mer enn én måte.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Play