Rad Crew S14E04: Crash og Final Fantasy XII-remaster

Det har jammen vært ei uke for kule nyversjoner av gamle klassikere. Først ut snakker vi om den fabelaktige nye utgaven av «Final Fantasy XII», nå med etternavnet «Zodiac Age». Nå har spillet fått betydelig mer dybde i form av nye systemer, men det har også fått en veldig fin ansiktsløfting i tillegg til nytt soundtrack.

Det unike universet i «Final Fantasy XII» og høy kvalitet på stemmeskuespillet er andre faktorer som gjør dette til et av de aller beste i serien. Hør episoden for mer info om denne undervurderte klassikeren.

Og snakk om klassikere: «Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy» tar oss tilbake til de tre første spillene om maskoten som i praksis var ansiktet til Sony Playstation noen år på slutten av 90-tallet. Inger Lise har spilt det og er overrasket over hvor vanskelig det var, et synspunkt som mange andre på nettet deler. Men er det virkelig så ille?

I ukas Topp 5-liste snakker vi om spill som er så vanskelige at vi skrudde dem av i sinne. «Ninja Gaiden: Black», noen?

Yngvil på sin side har spilt melankolske «Night in the Woods» og det innovative hackespillet «else.heartbreak()», og vi kommer også innom den nye necromancer-klassen som er sluppet til «Diablo 3», spillet som nekter å dø.

I nyhetene diskuterer vi at Platinum erter oss med hint om både «Bayonetta» og «Wonderful 101»! Vi tør ikke håpe på for mye, men det hadde i det minste vært fett med en Switch-versjon av «Bayonetta 2»!

Til slutt hørte vi fra lytterne om hva som er deres favoritt-maskot-spill der du spiller som et dyr! Ikke overraskende stilte en viss «Bandicoot» ganske sterkt i kategorien.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Play