Rad Crew S13E23: Super Elektronisk Trippel HD Remix

(Rad Crew): Endelig er E3 her, og som vanlig byr det på overraskelser, spillannonsering og både oppfylte og knuste drømmer på løpende bånd. Det er som alltid en glede å følge med på den følelsesmessige berg-og-dalbanen som denne messa er, også i år.

Vi satte oss ned i et svett studio i nesten tre timer for å snakke om alle høydepunktene og lavpunktene i årets E3-pressekonferanser. Vi ble slitne, vi ble såre i halsen, men det var mer enn verdt det.

Blant favorittene våre var den fantastiske traileren til «Wolfenstein: The New Colossus» og «Super Mario Odyssey». Microsoft imponerte også med en lang rekke spillannonseringer og ny maskinvare, men Sony var kanskje litt labre denne gangen til tross for en tilsynelatende veldig lekker remake av «Shadow of the Colossus».

Men Ubisoft imponerte med flere store overraskelser. Ikke bare ser «Mario + Rabbids» utrolig moro ut, men så dropper de jaggu ei bombe i form av «Beyond Good and Evil 2» som fikk oss til å bokstavelig talt gispe så fort vi kjente igjen hva det var. Å se gledestårene til Michel Ancel var et menneskelig øyeblikk oppi alle de innøvde presentasjonene.

Episoden ble streamet fra Twitch på direkten, så vi får også en god del innspill fra publikum underveis. Takk til alle som fulgte med. Ser dere neste uke i en mer normal episode av Rad Crew! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth.

Play