Rad Crew S13E15: Topp 5 spillkatter og mer Persona 5

Men før det fant vi inspirasjon i katten Morgana fra ovennevnte spill, og oppsummerer våre fem favorittkatter i dataspill. Den feite katten fra «Splatoon» dukker selvsagt opp. Han heter Judd! 

Vi diskuterer også ukas toppnyheter: Nintendo stopper produksjonen av Mini-NES, «Starcraft» er gratis og vi får en oppfølger til «Star Wars Battlefront»  som heldigvis har enspillerkampanje denne gangen!

Vi får også tid til litt diskusjon av remasteren av «Bulletstorm» som nå er ute på alle plattformer som kan krype og gå. Det er et veldig ålreit spill i 2017 som det var i 2011, men timingen kunne ikke vært verre med så mange fantastiske spill ute. Men jo, det er fremdeles gøy å få ekstra poeng for «buttshots».

Helt til slutt hørte vi fra lytterne, som delte sine aller største spillbragder med oss. Det viser seg at vi har både nesten-norgesmestere og nesten-verdensmestere iblant oss!

iTunes-link — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth.

Play