Rad Crew S12E02: Fem spillstrender vi vil slappe av på

Siden vi er inne i Juli tenkte vi å ha litt mer sommerpreg på episodene her i Rad Crew, og derfor handler ukas Topp 5-liste om strender. Fra Super Mario Sunshine til Twin Peaks-inspirerte Link’s Awakening:  Hvem liker vel ikke å slappe av på stranda? 

Vi plukka opp «Homeworld: Deserts of Kharak» i Steam sitt sommersalg, og snakker litt om det i ukas episode. Det føles kjent, men likevel ganske friskt å spille et nytt «Homeworld» etter så lang tid. Ellers fortsetter vi å la oss frustrere litt av både «Hyrule Warriors» på 3DS, og «The Crew» fra Ubisoft. Begge er spill som har mye bra å by på, og minst like mye irritasjon.

I nyhetene kom vi ikke unna å snakke om «CS GO Lotto»-fadesen som også har vært omtalt veldig bra på PressFire. 

«Halo 5: Guardians» har fått en ny modus, «Warzone Firefight» som er en variant av «Firefight»-modusen i spill som «Halo 5: Reach» og «ODST». Co-op-modusen er et velkomment tillegg til spillet, men samtidig tydeliggjør det noen av svakhetene ved noen av systemene i «Halo 5: Guardians», samtidig det kanskje trenger litt mer balanse. Eller kanskje det bare er oss som suger. Vi forteller!

Til slutt spurte vi lytterne våre om hvilket spill de har brukt aller mest tid på. Noen har brukt 100 timer på sitt favorittspill, og noen har passert 1000 timer! Du kan sikkert gjette deg frem til noen av gjengangerne her på forhånd, men vi syns det var moro å høre om folks Diablo 2-avhengighet.

iTunes-link — RSS-feed — Direkte nedlasting

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

Musikk: Mario Kart 7 Koopa Beach, Tactics Ogre, Kirby’s Dreamland 3

Play