Rad Crew S11E21: En symfoni av ødeleggelse

Fem spill der du kan ødelegge ALT, pluss Shadow of the Beast, Gran Turismo Sport og mye mer

Det er som kjent lettere å rive ned noe enn det er å bygge det. Noen spill appellerer til de mer primitive instinktene i oss, og i denne episoden tok vi en titt på fem av de mest destruktive spillene i spillhistorien som lar deg ødelegge alt for dine føtter.

I nyhetene er det umulig å ikke komme innom Oculus sin økende mengde PR-tabber, hvor de tilsynelatende er villig til å la konkurrentene HTC og Valve stikke av med det meste av den gode VR-omtalen.

Hva skjera, Oculus? Ellers tillot vi oss å spekulere i fremtiden til Xbox-plattformen, noe som dagen etter opptak viste seg å ikke være så crazy likevel.

Har du fått nok remakes og reboots ennå? Inger Lise har spilt «Shadow of the Beast» på PS4, og forteller litt om remaken av det nesten 30 (!) år gamle spillet. Hør om det er verdt tida di på denne episoden! Det får oss også til å mimre litt om den fantastiske Amiga 500.

Overwatch er ute, og vi har også brukt litt tid på «Uncharted 4» sin gøyale multiplayer. Folk er i multiplayer-modus i Radcorp Towers. I den anledning spurte vi lytterne om de kunne fortelle oss som sine beste multiplayer-bragder noensinne. «Unreal Tournament», «Quake 3», rocket jumps, killstreaks, you name it!

Tidspunkter:

6:30 Topp 5 spill der du kan wrecke ALT

29:30 Nyheter

55:00 Shadow of the Beast, mer Uncharted 4, Not a Hero

17:30 Ukens spørsmål: Lytternes beste multiplayer-bragder

iTunes-link — RSS-feed – Direkte nedlasting

 

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

 

Play