Rad Crew S11E19: Spillhistoriens beste skattejegere

Flere spillfigurer har fulgt i fotsporene til historiske eventyrere Marco Polo og Christopher Columbus (ikke han som regisserte Home Alone). I denne episoden av Rad Crew snakker vi om de fem beste skattejegerne spillhistorien kan by på, fra Nathan Drake til en kjent rival av Mario. Hvem er aller best til å plyndre verdens skatter for egen vinning? Finn ut i denne episoden.

DICE og Infinity Ward er i en slags liten ordkrig om hvilken krig som er kulest: fremtidskrig eller første verdenskrig. Vi prøver å avgjøre det en gang for alle i ukens nyhetssegment, der vi også finner tid til å prate litt om den litt merkelige nye kinesiske konsollen Fuze. 

Mens vi snakker om skattejegere: hvilken tyv har mer glimt i øyet enn Nathan Drake? Ingen! Uncharted 4 er over oss, og vi har mye å si om spillet. Vi har så mye å si om Uncharted 4 at dette faktisk bare er første del. Vi fortsetter praten om spillet neste uke når vi har fullført det.

Til slutt spurte vi lytterne om hva de synes om episodiske spill. Heldigvis trenger du ikke vente på neste episode for å finne ut hva de svarte. Vi leser som vanlig opp alle svar på ukens show.

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

Tidspunkter:

00:00 Topp 5 skattejegere

22:00 Nyheter

52:00 Uncharted 4 m.m

1:24:30 Ukens spørsmål

iTunes-link — RSS-feed – Direkte nedlasting

Play