RAD CREW S09E17: Cartoon Crazy!

Gamle tegneseriefigurer som ble til spill.

Vi innrømmer det – vi i Rad Crew er ganske nostalgiske vesner som liker å snakker om 80 og 90-tallet og hvor mye bedre alt var den gangen. (Selv om det sjelden stemmer – Red. anm.).Nå skal vi til og med enda lenger tilbake. Vi har nemlig satt sammen en topp fem-liste over tegneseriefigurer som eksisterte lenge før dataspill var oppfunnet, men som har funnet veien inn i spill senere. En viss sjømann som liker spinat skulle vise seg å være veldig viktig for Nintendo, for eksempel.

  • (09:07 – 32:00) Topp fem Gamle tegneseriefigurer som ble til spill
  • (32:00 – 1:02:40) Nyheter, blant annet. Yooka Laylee
  • (1:02:40 – 1:46:15) Spillprat m/ bl.a KOTOR til iPad og Spartan Strike på iPad
  • (1:46:15 – slutt) Hva er det beste DLC-et noensinne? Lytterne svarer

Ellers har vi fått besøk av Thomas Jørgensen fra NerdCast som deler sine tanker om blant annet. det nye spillet Yooka Laylee som satte Kickstarter i fyr og flamme forrige uke. Kan Playtonic klare å gjenopplive 3D-plattformsjangeren?

Til slutt spurte vi lytterne: hva er det beste stykket nedlastbart innhold du noensinne har kjøpt? Med fare for å høres litt ut som vi sanker klikk: svarene vil definitivt overraske deg!

Pausemusikk: OCRemix.org: Super Street Fighter 2 HD Remix: «Army Girl» av Malcos & Red Tailed Fox, Donkey Kong Rap (Grant Kirkhope)

ABONNÉR PÅ PODCAST

Play