Rad Crew S08E20: Bare gi opp!

Manges forhåpninger ble knust helgen som var da Square Enix sin representant kom på scenen på årets “Playstation Experience” i Las Vegas og en stor Final Fantasy VII-logo kom på skjermen – som så viste seg å være nok en utgivelse av originalspillet og ikke remaken som alle går og håper på.

Vi har i ukens Rad Crew-podcast gått til det steget at vi har laget en Topp 5-liste over ting som vi gamere rett og slett bare må gi opp å vente på. Og Final Fantasy VII-remaken er en av dem. Tenk på det slik: hvis den noensinne kommer får det bli en kul overraskelse!

Ellers i episoden fikk vi besøk av Stein Wilmann, esportansvarlig for Gamer.no som forklarer oss hva som er hot or not i esport-verdenen, samtidig som han snakker litt om hva som skjer med Gamer.no sin dekning av ulike esport-turneringer verden over.

Jostein, Are og Stian har alle spilt Smash Bros for Wii U og det ble et naturlig tema for ukens spillprat. Det er det beste spillet i serien og kombinerer det beste fra Melee og Brawl, de to foregående spillene i serien.

Til slutt hører vi fra lytterne: er pek-og-klikk-sjangeren død? Eller har den en fremtid, selv om til og med Telltale, og til og med nye King’s Quest tilsynelatende har lagt sjangeren bak seg.

5:00 Topp 5 ting gamere må slutte å vente på
24:00 Nyheter
42:40 Esport med Stein Wilmann fra gamer.no
1:00:00 Super Smash Bros for WiiU
1:25:00 Innspill fra lytterne: er pek-og-klikk sjangeren død?

Play