Rad Crew S08E15: Advanced Podcasting

DEW, DORITOS & ‘DUTE

At en av høstens største utgivelser, Call of Duty: Advanced Warfare, har blitt godt mottatt er tilsynelatende et aldri så lite comeback for serien etter lunkne Call of Duty: Ghosts i fjor. I ukens episode av podcasten Rad Crew snakker Are og Jostein om det futuristiske skytespillet, som denne gangen har Kevin Spacey og Troy Baker i hovedrollene. Kan det hamle opp med de andre store skytespillene fra 2014, Titanfall og Destiny?

Prinsessene du ikke har hørt om

Men først, et lite avbrekk fra høstens syndeflod av spillutgivelser for å snakke om prinsesser. Men ikke Prinsesse Peach og ikke Zelda, nei i denne episoden bestemte vi oss for å oppsummere våre fem favoritter blant mindre kjente spillprinsesser. Husker du hvem Princess Whats-her-name er

Ellers har Stian spilt Civilization: Beyond Thunderd….Earth. Er det bare en re-skin av Civilization V eller har spillet mer å by på?

Som en bonus klarer vi ikke slutte å snakke om Destiny, denne gangen litt om dramaet omkring oppsigelsen av Bungie sin tidligere komponist og lyddesigner, Marty O’Donnell, samt litt av de kontroversielle ryktene rundt utviklingen av spillet og hvordan det påvirket det ferdige produktet.

(03:52 – 26:08) Topp 5 ukjente spillprinsesser
(26:08 – 38:00) Nyheter (Prey 2 kansellert)
(40:00 – 1:08:12) Call of Duty: Advanced Warfare
(1:08:31 – 1:42:09) Destiny, Civilization: Beyond Earth

Pauseklipp: Super Mario Galaxy 2 (STarship Mario), F-Zero (Big Blue), Charizard av A-1, og Dan Bull: Skyrim rap

Play