Rad Crew S08E13: Notorious DLC

Drømmefall Kapitler og Wasteland 2 er på menyen

Denne uken har vi fått besøk av Jon Cato Lorentzen. Han har spilt gjennom Drømmefalls-oppfølgerens første kapittel, og deler sine inntrykk av den norske indie-satsingen. Lever spillet opp til forventningene? Hør episoden for å finne ut!

I tillegg har Jack Tenold spilt en god del av Kickstarter-spillet Wasteland 2, oppfølgeren til Fallout-serien-seriens originale bestefar.

Pauseklipp: Superfriends outro, Lake Hylia (Twilight Princess), Throwback Galaxy (Super Mario Galaxy 2), Mega Man X, OutRun.

I starten av episoden snakker vi om de beste spilltrilogiene, og ukens vi tar også med noen spillnyheter. Blant annet diskuterer vi at Metallica skal spille på årets Blizzcon! Mon tro om de tilpasser sangene sine til å passe Blizzard-spill? Harvester of Minerals, noen? Ikke det?

Dreamfall_screen04

Bilde: Red Thread Games

Siden Jon Cato er i studio snakker vi også om ettårsdagen til hans podkast, LOLBua, og samarbeidet som vi har med den gjengen.

Til slutt deler lytterne sine meninger med oss om enspiller versus flerspiller, hva foretrekker de? Svaret vil sjokkere deg! Eller kanskje ikke. Her er i alle fall ukens meny:

04:00 – 29:15 – Topp 5 spill-trilogier
29:15 – 46:28 – Nyheter
47:55 – 1:36 – Drømmefall Kapitler, Wasteland 2
1:36 – Slutt – Hva foretrekker lytterne: Enspiller eller flerspiller?
I studio denne gangen: Jack Tenold, Aleksander Hakestad, Inger Lise W. James og Jostein Hakestad. Jon Cato Lorentzen stikker innom via nettet.

Play
Play