Rad Crew S09E02: Let’s Get Dangerous

Vår første ordinære episode av Rad Crew i 2015 etter forrige ukes kåringer av de beste spillene i 2014 er en episode som dekker et vidt spekter av tema, fra gyselige småbyer til utforsking av galaksen vår.

Spillene i kjølvannet av Twin Peaks

Vi begynner med en ny topp 5-liste. Nylig ble det kjent at Showtime skal produsere en ny sesong av den minneverdige serien Twin Peaks, som opprinnelig gikk på TV i 1990. Ringvirkningene fra den serien merkes ennå på dagens drama-serier, men vi mener også at spill har latt seg påvirke. Derfor ser vi denne uken på fem av spillene som har blitt mest inspirert av David Lynch sin kultserie.

Twin-Peaks-Resurrected-for-Showtime-2

Etter det var det bare en ting å gjøre: begi oss ut i galaksen i det nylig lanserte Elite: Dangerous, det første spillet i Elite-serien på over 20 år. Spilldesigner David Braben og hans team har denne gangen gjenskapt melkeveien i fullskala, og Jostein og Stian klarer ikke få nok av det enorme spillet, til tross for at oppdragene mangler litt variasjon.

Vi ønsker også velkommen til vår nye podcast-vert, Marie Helen Hansen, som er med på Rad Crew for første gang.  Hun har spilt Sherlock Holmes: Crimes and Punishments og oppdager at det beholder mye av det bisarre som har preget de foregående spillene i denne serien.

 

  • 8:30 – Topp 5 spill inspirert av Twin Peaks
  • 33:30 – Nyheter
  • 55:00 – Elite: Dangerous
  • 1:31:50 – Sherlock Holmes Crimes & Punishments
  • 1:53:40 – Lytterne forteller om sine spillrelaterte nyttårsforsett

Pauseklipp: Twin Peaks 8 Bit (C. Waldrop) , Last Starfighter (Craig Safan) og Sword Search (Link’s Awakening)

Slik abbonnerer du på podcastene våre

Play