Rad Crew NEON 1: Repilot

Samtidig med at ett av våre favorittshow gjør en «repilot» gjør vi det samme!  Rad Crew Neon er tilbake!

Hva er Rad Crew NEON?

Så bra at du spør!  Rad Crew Neon er en podkast, eller et nettradioshow om du vil,  om popkultur. Spesielt geeky popkultur fra TV, film, tegneserier, og internett.  Det varer ca. halvannen time og kommer forhåpentligvis til å komme ut annenhver fredag fra nå av! Showet produseres av den samme gjengen som lager spillpodkastene Retro Crew og Rad Crew – men også andre, nye ansikter og stemmer!

The Dark Knight Returns

En re-introduksjon til oss.

Første del av episoden dedikeres til at dere, lytterne, skal bli kjent med gjengen bak Rad Crew NEON. Og den gjengen er:  Aleksander Hakestad, Stian Askeland, Rad Crew-nykommer Ida Joynt, og Jostein Hakestad. Vi kommer innom tema som Farscape, den nye sesongen av Community, og mye mer!

Marvel vs DC

Deretter tar vi for oss en av popkulturens største og tilsynelatende evigvarende kamp: DC Comics vs Marvel. Men denne gangen fokuserer vi utelukkende på filmsatsingene til disse gigantene, og vi spør: hvem lager de beste filmene? Hvem utnytter figurene sine på best måte?

Legg igjen kommentar og del din mening om det du hørte, og si gjerne også hva du mener om DC og Marvel sine filmsatsinger de siste årene!

Tilgjengelig på iTunes / Direkte Download / RSS-FEED / Soundcloud / Stitcher

 

Play