Rad Crew S08E02: Grant Kirkhope og Wolf among us

Komponist Grant Kirkhope snakker med oss i ukens episode av Rad Crew

Et av ukens store høydepunkt for oss var sjansen til å snakke i en drøy halvtime med komponist Grant Kirkhope som jobbet hos Rare i deres storhetstid på Nintendo 64, hvor han komponerte musikk for bl.a. Goldeneye og Banjo Kazooie-spillene. Men i nyere tid har han også laget musikk til Viva Piñata og Kingdoms of Amalur: Reckoning.Hør hva han holder på med i dag, hans tanker om både spill og filmmusikk, og mye annet!

The Wolf Among Us

Vi får også besøk av Audun Rodem i ukens episode av Rad Crew for å snakke litt om spillene han har spilt i det siste:  Persona 4 Golden, The Wolf Among Us (og hvorfor han foretrekker det foran alle andre av Telltale sine spill!) samt Shovel Knight.

Flere av oss har også spilt dore doser av The Last of Us: Remastered og hvis du hører episoden får du kanskje gjort deg opp en mening om det er verdt pengene!

the-wolf-among-us-release-date
Yep. (Bilde: Telltale)

Superhelter

Vi har også en Topp 5-liste over de beste survival horror-spillene, til ære for nyheten om at Capcom annonserer en remake av en remake av Resident Evil 1. Vi vet, det høres litt sprøtt ut, men det er et bra spill.

I disse superhelt-tider med både Comic Con i San Diego som nettopp er over, og Guardians of the Galaxy som har eksplodert på kino både her til lands og i utlandet, bestemte vi oss for å spørre lytterne om hvilke superheltspill de kunne ønske seg at noen laget. Vi fikk inn så mange svar at vi ikke rakk å svare på alle men det beste svaret vant et spill fra gog.com. Hør episoden for å finne ut hvilket hypotetiske superheltspill som var best (eller morsomst)

Pauseklipp:

Bayonetta  (Route 666)

Banjo Kazooie Nuts& Bolts

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Final Fantasy Tactics

Play