Rad Crew 03-04-2014: Døden venter

Velkommen til en ny episode av Rad Crew!

I tradisjonen til de fleste ekspansjoner fra Blizzard er Diablo 3: Reaper of Souls ikke bare et kapittel slengt på på slutten av det eksisterende spillet, men det innebærer også fundamentale endringer i spillets DNA.  “Loot 2.0” innebærer at det er mye med tilfredsstillende å få utstyr og våpen fra monstrene, og nye “Adventure Mode” forlenger levetiden på spillet betraktelig. Christer og Jostein går i dybden på hvorfor denne ekspansjonen er vel verdt pengene – selv om du ble skuffet av Diablo 3 i 2011.

04:10-18:26 Topp 5 beundringsverdige bakender i spill

18:26-37:00 Nyheter

 39:38-1:01:10 Spillsnakk, mest Diablo 3 Reaper of Souls

 1:03:50-Slutt Telefonsvareren

 Og nå – til baksiden av gaming, bokstavelig talt. Ukens Topp 5, kanskje til ære for Metal Gear Ground Zeroes – handler om de mest beundringsverdige bakendene i spillverdenen. Det er ikke tvil om at en stor del av en gamers hverdag består i å se på polygonbaserte rumper og noen er rett og slett bare bedre satt sammen enn andre. Hele Rad Crew-redaksjonen – begge kjønn representert så klart – bidro til denne lista over de mest imponerende virtuelle posteriørene.

Vi kommer også ikke utenom å snakke om Facebooks oppkjøp av Oculus Rift, som får oss også til å undre litt hva fremtiden bringer.

Tilgjengelig på iTunes / Direkte Nedlasting RSS-FEED Soundcloud / Stitcher

Play