Rad Crew S08E05: Amazon, Twitch og obskure tegneserier

Hei og velkommen til en ny episode av Rad Crew!

Det skjer ikke rent sjelden at spill bruker tegneserier som inspirasjon, eller at de direkte benytter seg av en tegneserielisens. Denne uken åpner vi med tegneserieskaper og podkast-kollega Kim Holm sin Topp 5 om noen av de mest obskure tegneseriene som har blitt gjort om til spill. Vi kan garantere at det er minst én av dem du aldri har hørt om! Ikke alle spillene er obskure, men seriene er definitivt det!

Hovednyheten denne gangen er at Twitch er blitt oppkjøpt av Amazon. Dette har sendt bølger gjennom streaming-miljøet, og blir dermed et gjennomgående tema i episoden. Vi har også dessuten spurt lytterne på slutten om deres egne meninger om oppkjøpet.

I ukens spilldiskusjon står Silent Hills-demoen “P.T.” sentralt, mest fordi den skremte vannet av Jostein og Are. Og det norske spillet Size DOES Matter fra TeamDOS har blitt konsumert i store mengder av både Jostein og Aleks. Hør episoden for å høre hva de syns om det norske mobilspillet!  (Som blant annet har musikk av Eirik Suhrke fra Rad Crew-episoden den 23. januar i år). Aleks har også spilt – eller kanskje opplevd, mer enn spilt – første verdenskrig-spillet Valiant Hearts fra Ubisoft.

Rad Crew er en ukentlig spillpodkast som produseres i samarbeid med Gamer.no.

Play