Are, Stian og Jostein snakker om forventninger til Mass Effect 3. Pluss: Rune Fjeld Olsen fra VG joiner oss i et segment for å snakke håndholdt gaming! 

 

 

 

 

 

 

 • Rune Fjeld Olsen fra VG joiner oss for å snakke om fremtiden til håndholdt gaming!
 • Mass Effect og forventninger.
 •  Asura’s Wrath, Final Fight, Gauntlet Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Space Channel 5 og annet tull vi har spilt
 • Star Trek TNG i HD

I'll just leave this here...

Med: Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Jostein Hakestad
Husk å sjekke ut vår nye side, Rad Crew Anbefaler. Alle produkter du kjøper gjennom CDON-linkene våre gjør at du er med på å hjelpe Rad Crew og sørge for at vi finnes i 2013 også :) We love you!

Rad Crew – Twitrere:

 @rad_crew @josteinhh @Ketil_E @Lauracrumble

 @agahnim  @Ingerliten @ahakestad @stianaskeland @EsbenT

Facebook.  Email oss  iTunes-link

Hva syns du om episoden? Legg igjen kommentar!

 

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

6 Kommentarer

 1. Avatar
  Anonym

  Du kan fint bruke modem enda, men du trenger en tradisjonell analog telefonlinje (funker ikke med lyse).

  Og du misforsto problemet mitt med Texas Hold-Em i FFXIII-2, man må ikke gå all-inn, men dersom man gjør det er reglene helt feil og helt på tryne.

  • Avatar
   Jostein Hakestad

   Ah, skjønner. Tror allikevel jeg ikke kommer til å spille Texas Hold ‘Em i FFXIII-2. Og når det gjelder telefonlinja – ganske interessant! Jeg tror dog at jeg aldri kommer til å ha en analog linje noen gang i fremtiden, har vært 100% mobil siden 2004 eller noe.

   • Avatar
    Anonym

    Grunnen til at jeg gikk all-in var for å bli fortest mulig ferdig :p Det er forøvrig noe story i den DLCen, men jeg tror den er av typen … Spill masse Texas Holdem… . Har dog ikke hatt lyst til å spille mer etter tapet mitt (32K kasinomynter er forøvrig 320K gil :P)

   • Avatar
    Trohjell

    Det at du ikke spiller Texas Hold´em i en oppfølger til den tolvte oppfølgeren til det absolutt siste spillet en gjeng sprø japanere noen gang skulle lage gjør at man burde inndra Nerdepasset ditt en gang for alle! I

 2. Avatar
  Esben Tipple

  Kan godt være GLaDOS ikke brukte mennesker til testing til å begynne med. Men hvis du tenker deg om i et halvt sekund så husker du at Aperture Science bedreiv med denslags så langt tilbake som 50-tallet. Føler meg litt red shirt guy her, men såpass må man kunne huske hvis man faktisk har spilt Portal 2 :p