Rad Crew 27-03-2014: Sword of Kickstarting +1

Velkommen til Rad Crew – denne uken snakker vi Infamous, Metal Gear, Dark Souls 2 og ikke minst de mest lovende Kickstarter-RPGene som er på vei akkurat nå!

Kickstart my heart

Kickstarter-modellen har latt mange utviklere få sjansen til å sette i gang prosjekter som ellers aldri ville ha fått finansiering – og blant en del av disse prosjektene fant vi flere rollespill som virker veldig spennende. Ukens Topp 5-liste er en guide til de rollespillprosjektene vi mener har mest potensiale.

4:40-25:35 Topp 5 Kickstartede rollespill vi ser frem til
25:35-39:00 Nyheter
40:17-1:05:05 Gøran Solbakken og Jostein snakker om Dark Souls 2 og Gørans 9/10-anmeldelse av spillet.
1:05:15-1:22:25 Are forteller om Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
1:42:37-1:54:00 Kenneths eventyr i South Park: The Stick of Truth
1:54:00 – Slutt Lytterne legger igjen telefonmeldinger på vår Skype-telefonsvarer

infamous_second_son-neon_float-123_1385386747
RIDE THE LIGHTNING (Infamous Second Son, Sucker Punch Studios)

Dark Souls, Infamous, og Metal Gear

Gamer.no sin anmelder Gøran Solbakken kommer innom over satelitt for å snakke litt om Dark Souls 2 og hvorfor man mener det er et av årets beste utgivelser.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes er kanskje i korteste laget, men Are har funnet nok av verdi for pengene allikevel – etter 12 timer spilling er han fremdeles bare halvferdig med alt spillet har å gjøre. Det er med andre ord en betydelig mengde side-innhold i spillet enn den relativt korte historien.

Are, Stian og Jostein har mye å si om sin virtuelle tur til Seattle i Infamous: Second Son. Det viser seg at det fremdeles er kult å være mutant i Infamous-universet, og serien tålte godt å få et nytt persongalleri. Og broren til helten Delsin Rowe er betydelig mindre irriterende enn Zeke fra de to første spillene! I tillegg er ansiktsanimasjonen i Infamous: Second Son noe av det beste i noe spill, noensinne.

Kenneth på sin side klager på hvor vanskelig det er å slåss mot Al Gore. I spillet South Park: The Stick of Truth, selvsagt. Ikke i virkeligheten.

Til slutt har vi tørka støv av telefonsvareren som dere kan ringe inn til å legge igjen beskjed på: Bruk Skype og ring «radcrew» – og legg igjen beskjed etter pipetonen!

Med: Kenneth Jørgensen, Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Jostein Hakestad og gjest: Gøran Solbakken

 Tilgjengelig på iTunes / Direkte Nedlasting / RSS-FEED Soundcloud / Stitcher

I pausene:

Mellom segment 1 og 2: Jewel Master (Sega Mega Drive)
Mellom segment 2 og 3: Metroid Prime (Parasite Queen)
Slutt: Gunstar Heroes End Credits

Play