Vi er over et halvt år inn i den nye generasjonen av konsoller, og selv om Xbox One ikke er offisielt lansert i Norge enda er det mange her til lands som har kjøpt importerte utgaver av Microsofts nye maskin. I denne episoden åpner vi med en Topp 5 liste over det vi mener er de beste spillene på Xbox One så langt

 

Ryse: Son of Rome AKA: “Romerne er gærne!”

Etter pausen blir det enda litt mer Xbox One prat. Stian har spilt gjennom Ryse: Son of Ryme og ble positivt overrasket over Cryteks romerske action-eventyr. Are forteller også litt om det sine opplevelser med Battlefield: Hardline. Er det forskjellig nok fra fjorårets Battlefield 4? Ketil på sin side har endelig fått spilt Tomb Raider.

Pauseklipp:  Killer Instinct theme, The Way you Move, og Aquatic Ruin Zone (Sonic 2)

 

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen vår, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

5 Kommentarer

 1. Avatar
  Cid

  Så nice å høre final fantasy 11 musikk i bakgrunnen ca 53 minutter ut i podcasten!! Et fantastisk spill som jeg har kastet bort år av mitt liv på… Det fortjener all den lille oppmerksomheten det får i disse dager, nesten 12 år etter release.

 2. Avatar
  ChuckBoris

  Artig at halve redaksjonen ramlet utpå og spontankjøpte XBox One, spesielt siden jeg nettopp gjorde det selv :) Fint å få noen tips til hva man bør skaffe seg, laster ned Ryse fra US marketplace as I speak.

  Nå er stereobenken fullspekket for next gen med Wii U (litt previous gen da..), PS4 og XBoner. Skulle forøvrig gjerne hørt mer om Bravely Default på 3DS siden det er det jeg kommer til å spille på sommerferie i år. Er det forresten noen i crewet som skal til Stockholm 7. november for å få med seg Videogames Live? Det blir en kickass helg med spillkonsert og SpillExpo!

  • Avatar
   Jostein Hakestad

   Bravely Default er konge så langt! Jeg liker det virkelig. Skal spille det i sommer jeg også.

   Tror ingen av oss skal til Stockholm da Spillexpo i Lillestrøm skjer samtidig :/