Rad Crew 20-03-2014: Kald krig og mørke sjeler

En ny episode av Rad Crew truer

Vi starter med en Topp 5-liste over spill som har blitt inspirert av den kalde krigen, konflikten som delte verden i to i fire lange tiår. (merk: Metal Gear Solid 3 er nr 1, ellers er Red Alert, Call of Duty Black Ops, Missile Command og Golgo 13)

Are sparker i gang vår Dark Souls 2-dekning som sannsynligvis vil gå over flere episoder, men han kan allerede konstaterer at jo, det er vanskelig. Titanfall har blitt lansert og IGNs Stian Danielsen joiner oss for å snakke litt om det vanedannende og spennende FPS-spillet fra Call of Duty-veteranene i Respawn. Jostein er på reise gjennom fargerike Spira i Final Fantasy X/X-2 HD på Playstation 3 og er positivt overrasket over hvor stor oppgradering det faktisk er i forhold til PS2-originalene.

I nyhetene er det mye å ta tak i, men at Castlevania-greven Koji Igarashi nå få sjansen til å lage det han har lyst til etter at han forlot Konami er desidert en av ukens gladsaker. Ellers snakker vi om Sonys VR-satsing «Morpheus» som ble avslørt på GDC, Sim City sin nye offline-modus og ikke minst det at Xbox One endelig har fått en slippdato i resten av Europa – inkludert lille Norge.

3:50-27:45 Topp 5 spill inspirert av den kalde krigen
35:07-1:12:30 Nyheter: Koji Igarashi forlater Konami, Sony sitt nye VR-headset, Xbox One får slippdato i Norge pluss, Sim City går offline
1:18:30-slutt Titanfall, Dark Souls 2, Final Fantasy X

 Tilgjengelig på iTunes / Direkte Nedlasting / RSS-FEED Soundcloud / Stitcher

 

Play