NoBuddies – En miniserie om Kingdom Hearts #3

Vi ser tilbake på Kingdom Hearts i denne nye podcast-miniserien. Denne gangen tar vi for oss Kingdom Hearts: Birth By Sleep, Kingdom Hearts: 358/2 Days og og Kingdom Hearts: Re:Coded.

I 2017 begynte vi serien Jenovas Vitner, en liten podcast-serie om Final Fantasy med Audun Rodem, Karl Martin Hogsnes og Jostein Hakestad. Det var jo en slags crossover mellom folk fra Gamer.no, LevelUp og Rad Crew, så derfor passer det kanskje bra at vi også dekker en av tidenes største crossovere: Disney og Final Fantasy!

I denne episoden tar vi for oss tre av spillene som har fylt tomrommet mellom Kingdom Hearts 2 og 3. Mest viktig er nok Kingdom Hearts: Birth By Sleep som forklarer hva som skjedde før Soras eventyr begynte, og hvem antagonisten Xehanort egentlig er. I tillegg går vi kjapt innpå Nintendo DS-spillene 358/2 Days og Re:Coded (sett inn din egen vits om teite titler her, kjære leser). Her er tredje episode av NoBuddies, en podcast om Kingdom Hearts! Du abonnerer via samme feed som Jenovas Vitner.

Play