Støvet etter E3 har lagt seg men i Rad Crew slapper vi aldri av. Tiden går og nye episoder må ut – og når vi først snakker om tidens tann; i ukens episode handler det om spill der tid er en viktig faktor for suksess.

Topp 5-lista handler nemlig om spill bruker tid som spillmekanikk i den forstand at deler av spillet kun er tilgjengelig i enkelte tidsrom og du må ofte fullføre hele handlingen innen en viss tid er gått. Du husker vel månen som var på stø kurs mot Termina i TheLegend of Zelda: Majora’s Mask? Eller hva med toget i Jordan Mechner-spillet The Last Express, der alt kunne skje så lenge du var på rett sted til rett tid?

WILDSTAAAARRRR

Are og Jostein har spilt Wildstar og syns begge at spillets visuelle stil er unik – men klarer det å differensiere seg nok fra andre MMOer der ute? Stian var heldig nok til å spille Destiny-alphaen og har mye positivt å si om den.

Til slutt spurte vi lytterne (på vår Facebook-side) om de fremdeles var interesserte i håndholdte spill og du kan kanskje gjette hva de svarte? Mobil-telefonenes inntog i spillmarkedet er ikke ubetydelig men det betyr ikke at tradisjonell håndholdt gaming er død – ihvertfall ikke foreløpig.

Do not want. (Bilde: The Legend of Zelda: Majora’s Mask – Nintendo)

00:00-32:32 Topp 5 spill der handlingen med tid som hovedgimmick (Zelda: Majora’s Mask, Willy Beamish, Last Express, Dead rising og Animal Crossing som #1)
32:32-41:16 Nyheter (nytt triks i Super Mario Bros + Capcom åpent for salg?)
44:11-1:16:25 Wildstar, Tomodachi Life og Destiny Alpha
1:18:33-Slutt: Lytternes håndholtspill-vaner i “ukens spørsmål”.

Pauseklipp:  Bravestarr theme, Guile’s Theme fra Street Fighter, Ode to a Centipede, Super Mario Land 1-1.

 

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen vår, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler