Rad Crew 160: Nye verdener

En ny torsdag har kommet og en ny episode av Rad Crew er her!

Jostein har spilt Kingdom Hearts 1.5 Remix på Playstation 3 og finner mye å like med det,  men også en del frustrerende og gammeldagse elementer som kommer i veien for spillbarheten. Det hele fører til en diskusjon rundt Kingdom Hearts som serie, og hvor forvirrende den etter hvert har blitt. Du må jo eie så og si alle konsoller de siste årene for å få adgang til alle spillene i serien.

 

Outlast på sin side klarer ikke helt å gi oss varige skader men byr allikevel på litt skrekk – og hey, det er jo et PS Plus-spill denne måneden. Hør hva mer vi har å si om Outlast, Kingdom Hearts, og Octodad i denne episoden!

Tilgjengelig på iTunes / Direkte Nedlasting / RSS-FEED Soundcloud / Stitcher

Play

Ukens topp 5-liste ble også litt inspirert av Kingdom Hearts, og handler om spill der helten reiser til fantastiske verdener. I nyhetene fortsetter sagaen om Flappy Bird, såvel som de siste dagene til Unsong Story-kickstarteren fra skaperen av Final Fantasy Tactics og Final Fantasy 12.

Innhold

Til slutt ble det tid for en hel bunch med kommentarer fra lytterne som skrev inn til vår Facebook-side.

00:00-20:50 – Topp 5 reiser til fremmede verdener i spill
20:50-36:30 Nyheter: Unsong Story Kickstarter mangler bare litt for å bli finansiert,  pluss: Flappy Bird-sagaen fortsetter
PAUSE
39:08-42:35 Intro segment 2
42:35-50:41 Outlast på PS4 – er det skummelt?
50:41-1:17:00 Kingdom Hearts 1.5 Remix + Octodad: Dadliest Catch
PAUSE
1:19:25-Slutt:  Spørsmål som lytterne sendte inn via Facebook-siden vår.

Pause: Uncharted Worlds Remix (Rob Roun), Tactics Ogre, Axelay Black Knight 2000 Remix (RIP COLE NASH), Metroid Other M The Story So far, One Winged Angel fra Final Fantasy Advent Children