Rad Crew 146: Iskalde grøss

Hørte du noe? Hva var den lyden? Å, det er bare en ny episode av Rad Crew.  RSS Feed / iTunes

5 grusomme måter å dø på.

Rad Crew starter din allehelgensaften men en Topp 5-liste over spillene fra denne generasjonen som har de mest grusomme dødsfallene. Husker du når Kratos river hodet av solguden Helios? Selvfølgelig gjør du det. Så nasty var det.

typingdead-640x350
Try to catch me ridin’ QWERTY i Typing of the Dead: Overkill (Bilde: Sega)

Sega er også i Halloween-humør og har uten forvarsel gitt ut  “Typing of the Dead: Overkill” som egentlig er Wii-spillet “House of the Dead: Overkill” –  bare at du spiller det med å taste inn ord som kommer på skjermen istedenfor å skyte med Wii-fjernkontrollen. Jostein har spilt det og har allerede forbedret sin tastaturteknikk betraktelig.

Objection! I’m Batman.

Litt mer julestemning blir det når Inger Lise snakker om Batman: Arkham Origins som hun liker veldig godt, dog med en følelse av deja vu. Det er ikke så mye nytt i Gotham denne gangen. Er det for lite nytt til å anbefale eller holder de samme spilmekanikkene akkurat til én runde til?

Batman-in-Arkham-Origins
Inger Lise har spilt Batman: Arkham Origins. (Bilde: Warner Bros)

Jostein har også spilt Wonderful 101 på Wii U og funnet ut at, ja, dette er så Platinum som et Platinum-spill kan bli. Veldig teknisk, bratt læringskurve og fullt av absurd humor.

Phoenix Wright: Ace Attorney Dual Destinies står i fokus i showets siste segment, og det er et gledelig gjensyn med kjente karakterer. Vi har virkelig savnet det latterlige Ace Attorney-universet og det ser OG høres bedre ut enn noen gang på 3DS.

00:00-19:30  Topp 5 spill med grusomme måter å dø på

19:30-40:00 Nyheter

43:30-1:24:30 Spillrunde med Arkham Origins, Typing of the Dead Overkill, og Wonderful 101

1:25:50-Slutt Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies + GeForce sin nye opptaksteknologi “ShadowPlay”

Play