Rad Crew 132: De mest skuffende oppfølgerne

Om noen spekulerer ut et lurt spill som bergtar verden, kan du banne på at det dukker opp en oppfølger ikke lenge etter. Oppfølgere er en glimrende mulighet for utviklere til å gjøre større eller små endringer, etter å ha sett hva som fungerer eller ikke – eller man kan prøve å ta konseptet i en helt ny retning. Noen ganger kan resultatet bli helt på trynet.

Opprinnelig postet på Gamer.no av Audun Rodem.

Oppfølgere til besvær

Ukens Rad Crew handler om nettopp om de mest heslige oppfølgerne fra de siste par årene, de som virkelig skuffet både fans og kritikere. Har du fulgt med på Rad Crew  en liten stund burde det ikke overraske deg at et visst østlig rollespill fra 2010 er å finne på listen.

Etter listen går samtalen videre til siste nytt i bransjen. Fikk du med deg at det kommer et nytt Strider-spill, for eksempel? Eller hva med Eidos Montreal-sjefens avgang?

Til slutt blir det koselig prat om Mario og Luigis nyeste rollespilleventyr, Dream Team Bros, og litt Pokémon White 2-prat fra Are, før Ketil forteller om sine nyeste eventyr i Animal Crossing.

Mario-and-luigi-dream-team-3-630x354
Mario & Luigi Dream Team Bros

Her er timeplanen for denne uka:

  • Topp 5 mest skuffende oppfølgere de siste årene (00:00-39:00)
  • Nyheter fra spillindustrien (39:30-52:00)
  • Mario & Luigi: Dream Team Bros (52:00-1:03:30)
  • Pokemon White 2, pluss: Ketil har også blitt bitt av Animal Crossing-basillen (1:03:30-1:20:37)

Denne uken er det Are Ness Fløgstad, Ketil Espenæs og Jotein Hakestad som diskuterer stort og smått fra spillverdenen.

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i over to år, og somdebuterte på Gamer.no for kort tid siden. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 132 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 131
Rad Crew: Episode 130
Rad Crew: Episode 129

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Play