I forrige ukes episode av Rad Crew snakket vi om de beste Xbox One-spillene så langt. Nå tar vi for oss den andre nye konsollen, Playstation 4. Hva er de 5 beste spillene på denne plattformen ifølge oss i Rad Crew? Hør for å finne ut!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/156342662?secret_token=s-tOWDP” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Etter Topp 5-en har vi en hel time med spillprat om bl.a. Killer Instinct, Titanfall, Dead Rising 3, Forza 5, Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alpha, og Ace Attorney Investigations 2 som nå har blitt oversatt av fans.

Vi fortsetter med våre Xbox One-erfaringer fra forrige episode: Killer Instinct er en av de største overraskelsene i det siste, og viste seg å være både nyskapende og lett tilgjengelig for både nye og gamle slåssespill-gamere. Dead Rising 3 på sin side har en imponerende skala, og antall zombier samtidig på skjermen er noe av det første både Stian og Jostein la merke til. Og hvis det skulle være noen tvil: dette er i høyeste grad et Dead Rising-spill med både de frustrasjoner og gleder som følger med.

Til slutt snakker vi om fan-oversettelsen av Ace Attorney Investigations 2 som nå har kommet ut. Det ble en del bråk da Capcom bestemte seg for å ikke gi ut dette spillet i vesten, men nå har iherdige fans tatt på seg den oppgaven som Capcom kanskje burde ha tatt på seg fra begynnelsen.

Pausemusikk: Super Mario Kart, Sonic Boom (Sonic CD)

 

03:00-21:00 Topp 5 PS4 spill så langt

21:00-1:27:00 Spillprat

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler