Er «High on Life» mer enn bare vitser?

Finnes det et spill inni der også? Vi diskuterer i ukas Rad Crew-podcast!

(Rad Crew): Justin Roiland, skaperen av braksuksessen «Rick & Morty», har også et spillselskap. Og det nyeste spillet de har laget er «High on Life», som er ute på PC og Xbox i skrivende stund.

 

Vi har testa det og i ukas episode snakker vi om hvorvidt spillet faktisk har noe å by på annet enn en mitraljøse med vitser i Roiland sin humorstil. Og apropos det, er vitsene morsomme? Vi syns det, stort sett!

 

Pluss: Jeg har testa «Street Fighter 6» sin lukkede beta, og for en opplevelse det var. Dette er et spill hvor alt ligger til rette for at de kan utvide publikummet utover den vanlige slåssespill-sfæren, for det er veldig enkelt å komme i gang med. Hør mer av inntrykkene mine i episoden!

 

Vi snakker også om «Final Fantasy VII Crisis Core»-remaken, som er noe så sjeldent som en Playstation Portable-remake. Spillet har tidligere kun vært utgitt på Sony sin håndholdte siden 2007, men nå er det altså ute på alle moderne konsoller også.

 

Vi tar juleferie men er tilbake første uka etter nyttår! Kos dere med showet og ha en riktig God Jul!

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen, Marianne

Play