Det beste fra E3, siste dag

Siste dag med inntrykk fra E3.

5. Dragon Quest: Heroes

maxresdefault(Bilde: Square Enix)

Den såkalte Musou-serien som inkluderer Dynasty Warriors og også Nintendos Hyrule Warriors får nå et PS4-eksklusivt spill med Dragon Quest: Heroes. Det er fantastisk å se de fargerike Dragon Quest-figurene i høyoppløsning på denne måten og selv om gameplayet er ganske konservativt i «Dynasty Warriors»-stilen så syns vi det var kos å spille.

4. Tearaway Unfolded

gaming_tearaway_1_2

(Bilde: Sony)
Denne forbedrede versjonen av Vita-spillet Tearaway er akkurat det som kan gi spillet den populariteten det fortjente fra dag 1. Det er mirakuløst nok også INGEN tegn overhode til at dette opprinnelig var et Vita-spill! Det ser rett og slett veldig pent ut. Vi var litt skeptiske til å måtte tegne på touch-padden på Dualshock 4 men det fungerer også greit nok!

3. Ratchet & Clank

original

(Bilde: Insomniac)

På 90-tallet drømte vi om at spill en vakker dag kunne se ut som en Pixar-film. Nå er det en realitet. Ratchet & Clank på PS4 har en vill grafikk som virkelig «popper» ut av skjermen. Forhåpentligvis klarer Insomniac å forbedre frameraten før lansering også.

2. Halo 5: Guardians

Skjermbilde 2015-06-21 kl. 09.14.23(Bilde: oss! Dette er fra kampen vi fikk spille. )
Vi var heldige nok til å få teste Halo 5 sin nye multiplayermodus og den er virkelig noe nytt for Halo. Det er en 24-spillers-modus som minner meg litt om hva Resistance 2 og Killzone 2 gjorde i sin tid med objectives som stadig er i endring. I tillegg kan du få adgang til kraftigere og kraftigere våpen underveis. Litt MOBA-DNA har også funnet veien inn i Warzone, der det endelige målet er å ødelegge fiendens reaktor samtidig som du også kan velge å slåss mot AI-styrte bosser som dukker opp på de svære kartene med jevne mellomrom. Warzone er en dødskul spillmodus som tilfører noe helt nytt til Halo.

1. Street Fighter V

0x600(Bilde: Capcom)
Det PS4-eksklusive Street Fighter V virker utrolig lovende. Vi ble kanskje mest overraska over at det er gjort fundamentale endringer i basis-movene til noen av de mest kjente karakterene. F.eks som Chun-Li må du nå trykke kvartsirkel-forover+kick for å gjøre de berømte sparkene hennes. I tillegg ser rollefigurene bedre ut enn de noensinne har gjort før, med et detaljnivå som ikke skinner gjennom i videoer av spillet. Du må spille det selv for å se hvor bra det ser ut. Og ja, kontrollene sitter som et skudd.

Var dette alt?

Langt ifra, disse listene er bare en smakebit. Hør neste ukes episode av Rad Crew for det fulle og hele scoopet fra E3 2015!

 

——

Tur og opphold ble dekket av Xbox.