Derfor er Odin noe av det beste med «God of War Ragnarök»

(Rad Crew): Det er noe betryggende over det at Sony fremdeles pumper ut høykvalitets enspillerspill som «God of War Ragnarök». I ukas episode deler Are og Stian sine inntrykk om spillet så langt, og vi snakker om måten Sony har skapt sin egen type «prestisjespill».

 

Vi snakker også om «Gotham Knights», et spill som jeg syns er vanskelig å mislike til tross for at det er ganske røft i kantene og ganske langt unna kvaliteten til «Arkham»-spillene. Jeg spekulerer i episoden på om enkelte av de «Arkham»-aktige elementene ble lagt til sent i utviklingen.

 

Vi får også besøk av den eminente gameren Christine Marie Jentoft som kommer for å snakke om pride-tog i «Call of Duty» samt hennes nyoppdagede kjærlighet for «Farming Simulator 22».

 

Komponist Mick Gordon sin konflikt med iD Software om musikken i «Doom Eternal» er også diskusjonstema, noe som også penser oss innpå en lignende sak: Sarah Schachner som slutter som komponist i «Call of Duty». Hva er det med all den offentlige skittentøysvasken i år?

 

I ukas Topp 5-liste tar vi for oss spillene som mest tydelig har latt seg inspirere av James Bond-franchisen, det være seg «Superhot» eller «No One Lives Forever».

 

Kos dere så snakkes vi neste uke! Støtt oss gjerne på Patreon.

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen, Marianne

Play