– Den nye gullstandarden for retrosamlinger

 

Det er litt på tide at Atari sin rolle i å skape det mediet vi alle er glad i blir anerkjent med en samling av noen av de beste spillene deres, og «Atari 50» er nettopp en slik samling.

 

Ikke bare får du en rekke spill med i pakken, men den fungerer også som et museum med intervjuer, bakhistorier og mye mer. Det er en godtepose for alle som er interessert i spillhistorie, og vi tør påstå det er den nye gullstandarden for denne typen utgivelser. Hør episoden for å få våre inntrykk av samlingen!

 

Vi snakker også om skrekkspillet «The Quarry», der Supermassive følger opp sitt «Until Dawn» med enda en tenårings-slasher. Vi stusser en del over noen tekniske ting, men ellers er dette en artig opplevelse for oss som liker cheesy B-filmskrekk i spillform.

 

Ukas Topp 5 er litt apropos den nye «WoW»-ekspansjonen, hvor vi snakker om fem MMOer som gjorde et ærlig forsøk, men ikke klarte helt å vippe «World of Warcraft» av tronen.

 

Snakkes neste uke!

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen, Marianne

Play