– Å spille som Bayonetta føles fantastisk

«Bayonetta» har vært et av mine favorittspill siden det kom ut i 2009, og jeg har gledet meg til treeren siden dagen det ble annonsert. Endelig har vi testa det, og i ukas episode får du høre om det var verdt ventetida.

«Bayonetta 3» skiller seg fra forgjengerne på noen ganske vesentlige måter, og jeg tror flere av valgene som Platinum Games har tatt her vil være litt kontroversielle. Det er uansett et herlig gjensyn med en ikonisk spillheltinne.

Mens vi er i action-humør: Jeg har også tatt fatt på «Darksiders 3», et spill som kom litt under radaren min da det ble sluppet for noen år siden. Og jeg liker det ærlig talt mye mer enn jeg forventet. «Darksiders 3» er som en varm kopp kakao for oss som har savna såkalte «Dobbel-A» spill de siste årene – spill som hverken er AAA eller veldig små, men eksisterer et sted i mellom.

Vi tar også for oss ukas spillnyheter, såklart – såvel som en Topp 5-liste over spill-spinoffs som endte opp med å overskygge spillene de var basert på. Hvem hadde trodd at «Sim City» en gang skulle ende opp med å forsvinne ut i irrelevans, mens en spinoff dominerte PC-markedet?

Nyt ukas episode så snakkes vi!

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen, Marianne

Play