Retro Crew S06E15: Spillklubben – OutRun

Splash wave.

Legg alle bekymringer bak deg i en flott Ferrari og cruise langs kysten sammen med kvinnen (eller mannen) i ditt liv, for denne uken har vi spilt OutRun i retro-spillklubben.

Sega-klassikeren ble utviklet av utviklingsstudioet Sega AM2 som også står bak After Burner og Space Harrier, og gir oss egentlig alt vi trenger fra et racingspill. En imponerende fartsfølelse, fantastisk musikk og en bekymringsfri, nostalgisk følelse som vi aldri vil skal ta slutt.

Så får det heller være at spillet helt tydelig viser sin alder, i hvert fall mekanisk sett. Hør episoden for å høre mer om hvordan det var å besøke OutRun igjen, tjueåtte år etter det opprinnelig kom ut. Og det er kanskje det mest utrolige av alt med OutRun: det ser og høres fenomenalt ut, og er nesten tretti år gammelt!

 

Spillklubben er et konsept vi skal gjennomføre i omtrent annenhver episode av nostalgishowet Retro Crew.

 

Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retrospill vi skal spille, så sier vi fra til lytterne i den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant og gjøre deres egne erfaringer, og sende inn kommentarer.

PS: Du kan alltid besøke RADCREW.NET/SPILLKLUBB for å følge med på hva som skjer! Neste spill er OUTRUN.

 

RSS FEED/ ITUNES

 

Play