Splash wave.

Legg alle bekymringer bak deg i en flott Ferrari og cruise langs kysten sammen med kvinnen (eller mannen) i ditt liv, for denne uken har vi spilt OutRun i retro-spillklubben.

Sega-klassikeren ble utviklet av utviklingsstudioet Sega AM2 som også står bak After Burner og Space Harrier, og gir oss egentlig alt vi trenger fra et racingspill. En imponerende fartsfølelse, fantastisk musikk og en bekymringsfri, nostalgisk følelse som vi aldri vil skal ta slutt.

Så får det heller være at spillet helt tydelig viser sin alder, i hvert fall mekanisk sett. Hør episoden for å høre mer om hvordan det var å besøke OutRun igjen, tjueåtte år etter det opprinnelig kom ut. Og det er kanskje det mest utrolige av alt med OutRun: det ser og høres fenomenalt ut, og er nesten tretti år gammelt!

 

Spillklubben er et konsept vi skal gjennomføre i omtrent annenhver episode av nostalgishowet Retro Crew.

 

Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retrospill vi skal spille, så sier vi fra til lytterne i den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant og gjøre deres egne erfaringer, og sende inn kommentarer.

PS: Du kan alltid besøke RADCREW.NET/SPILLKLUBB for å følge med på hva som skjer! Neste spill er OUTRUN.

 

RSS FEED/ ITUNES

 

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

2 Kommentarer

 1. Avatar
  Kake Mannen

  Spilte en del Outrun på arkade når jeg var “liten”, men når dere sa at det var fra 1986, så måtte jeg ta en fact check allikevel. Husket jeg grafikken som bedre enn den var? Var det virkelig force feedback? I 1986 var det jo knapt farge-tv, så dette spillet må ha vært insane når det kom! :P
  Daytona fra 1993 ble utgitt av samme studioet, og det har også en grafikk som er helt utrolig grafikk for tidspunktet det ble gitt ut.

  • Avatar
   Jostein Hakestad

   Det kom først ut i 86 men var i arkadehallene LENGE etter det også. Og modellen jeg prøvde i 2012 hadde definitivt force feedback.