Retro Crew S06E08: Spillklubb – Majora’s Mask del 1

«You’ve met with a terrible fate, haven’t you?»

Spillklubben er tilbake og denne gangen har vi begynt på et relativt stort eventyr. Jostein Hakestad, Jack Tenold og spillklubbleder Are Ness Fløgstad spilt forbi de to første templene i The Legend of Zelda: Majora’s Mask.

 

Spillet kom nylig ut på 3DS, og det er denne versjonen vi spiller, men det er fremdeles mulig å spille på Wii Virtual Console. Eller selvfølgelig på opprinnelige Nintendo 64 – så fremt du har Expansion Pack-tillegget til konsollen.

Bli med oss mens Link blander seg opp i de interne affærene til Deku-kongefamilien,  smelter en isbre, banker opp en robothest og redder ei gammel dame fra å bli ranet på åpen gate. Alt fordi han må stoppe månen fra å krasje ned i jorda.  Hvordan skal det ende?

Dine kommentarer på spillene vi spiller er alltid velkomne og vi leser dem gjerne opp i neste episode. Hjemmelekse til deg er å spille ferdig Majora’s Mask sammen med oss.

Spillklubben er et konsept vi skal gjennomføre i omtrent annenhver episode av nostalgishowet Retro Crew.

Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retrospill vi skal spille, så sier vi fra til lytterne i den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant og gjøre deres egne erfaringer, og sende inn kommentarer.

PS: Du kan alltid besøke RADCREW.NET/SPILLKLUBB for å følge med på hva som skjer!

 

RSS FEED/ ITUNES

 

Play