Retro Crew S06E04: Spillklubb – Gunstar Heroes

Spillklubben er et konsept som vi skal kjøre omtrent annenhver episode av retrogaming-showet vårt, Retro Crew. Vi i Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retro-spill vi skal spille, så sier vi fra til dere lyttere på den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant av episoden og gjøre deres egne erfaringer, samt sende inn kommentarer om spillet.

Denne gangen har vi spilt Treasure sitt shoot-em-up-spill Gunstar Heroes, opprinnelig utgitt på Sega Mega Drive i 1993. Det lett surrealistiske, kaotiske spillet er en fan-favoritt og det er lett å se hvorfor.  Spillet varer kanskje ikke mer enn en times tid, men det lar ikke spilleren kjede seg et eneste sekund. I tillegg er det litt lettere å komme seg gjennom enn Contra og andre såkalte «bullet-hell»-spill.

Neste spill:

Neste spill i spillklubben er nok en Sega-klassiker. Sonic CD skal til pers, og vil du spille med er det tilgjengelig på både Steam, PlayStation Network (på PlayStation 3) og Xbox Marketplace på Xbox 360. Frist for å spille og sende oss email med kommentarer er 15. februar.

PS: Du kan alltid besøke RADCREW.NET/SPILLKLUBB for å følge med på hva som skjer!

 

RSS FEED/ ITUNES

 

Play