Fjernsynt S01E03: Killing Eve, What We Do in the Shadows, Warrior, Sabrina + Netflix’ første svenske serie – Störst av allt

Sertifiserte TV-nerder Steffen Stø og Christer Davanger for seg en blanding av TV-verdenens nyeste storserier, samtidig som de manøvrerer seg gjennom gamle klassikere og kultserier de absolutt mener folk burde vie oppmerksomhet til.

April er en fullstappet måned for TV-nyheter, selv for en podcast som har sverget å ikke snakke om Game of Thrones. Derfor vil denne XL-utgaven av Fjernsynt ta for seg en lengre rekke serier enn før, samtidig som vi diskuterer den nye Apple-strømmetjenesten.

I denne episoden tar vi turen innom en rekke nye serier, som HBOs nye komedie What We Do in the Shadows, basert på filmen fra 2014, Netflix’ første svenske serie Störst av allt, Warrior, samtidig som vi tar turen innom den nye delsesongen av Chilling Adventures of Sabrina.

Denne måneden markerer også returen til fjorårets store seriefavoritt, HBO Nordics Killing Eve, og Christer og Steffen bruker en god del tid på å snakke om de nye episodene og hva folk kan forvente seg av fortsettelsen på den evige katt-og-mus-jakten mellom Sandra Ohs Eve og Jodie Comers Villanelle.

TIDSMARKØRER:

Nyheter: 0:52

– Wisting med Sven Nordin: 00:52
– Deadwood-filmen kommer: 03:01
– Supernatural slutter: 03:55
– American Gods er fornyet: 06:00
– Netflix lager to norske serier; 06:50
– Mammon-skaper lager ny nordisk serie basert på Happy Nordic Noir: 09:52

Apple TV+: 11:12

What We Do in the Shadows: 19:24

Störst av allt: 30:12

Warrior: 41:52

Chilling Adventures of Sabrina: 53:41

Killing Eve 2: 01:04:30

Spørsmål, generelle tilbakemeldinger eller ønsker om emner i fremtidige episoder kan sendes til:

Fjernsyntpodcasten@gmail.com

Eventuelt kan man kontakte Steffen og Christer direkte via Twitter under @TVMaurer og @ChristerD.

Nye episoder av podcasten vil komme månedlig, med mulighet for ekstraepisoder innimellom når det skjer noe spesielt i TV-verdenen.

Neste episode er ute 29. april. 

____________________________________________________________________

Intro- og outrolåt: Disco High av UltraCat, under en Creative Commons Attributions License (CC).

Bilderettigheter: HBO Nordic 

Spoiler-holdning: Vi prøver å forholde oss så spoilerfrie som overhodet mulig, og heller bare snakke om våre inntrykk av hvordan de kommende seriene er. Når vi derimot skal nevne noe som spesifikt skjer i en episode som ikke har kommet ut enda, vil dette komme med en spoiler-varsel i podcasten. Når det gjelder returnerende serier, snakker vi gjerne om det som har skjedd i forkant av de nye episodene – men vi prøver å holde oss unna faktiske plottpunkt. 

Play