Rad Crew S23E06: Horizon Forbidden West

Bare fordi jeg anmeldte «Horizon Forbidden West» på Pressfire betyr det ikke at jeg er ferdig med å snakke om spillet. Langt i fra! I ukas episode av Rad Crew er det derfor en lengre spoilerfri samtale om spillet og hva folk kan forvente seg av det, når det kommer ut i morgen.

 

En av tingene som har blitt tydelig for meg gjennom disse to spillene er at Aloy rett og slett er en av mine favoritt-hovedpersoner i dataspill. Hun er veldig godhjertet, men har også en sterk rettferdighetssans samtidig som hun føles som en ekte person. Mye skyldes nok Ashly Burch sin fremføring, hun og den rollen kan ikke separeres.

 

Ellers har vi en Valentine-relatert Topp 5-liste der vi spør det evige spørsmålet: Hvem er best å gå på date med i Mario-universet? De fem svarene vil nok overraske deg. Og nei Daisy er ikke på lista (sorry Daisy).

 

Vi snakker også om Nintendo-nyhetene som ble annonsert i den siste Nintendo Direct-sendingen, deriblant Kirby sin nye interesse for å stappe altfor store ting i munnen sin og gå, vi siterer, «mouthful mode».

 

Snakkes neste uke med ny episode!

Disclosure: Rad Crew ble gitt 1 kopi av Horizon Forbidden West av Sony, og Jostein fikk review copy av Sony gjennom Pressfire.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play