Rad Crew S23E05: RIP Google Stadia

(Rad Crew): Mange spådde det allerede da Google avduket sin store strømmesatsing for spill, Stadia: De kommer til å gi opp på tjenesten i løpet av et par år, som de har gjort med mange andre tjenester opp gjennom årene

Likevel trodde vi kanskje de virkelig ville satse denne gangen. De hadde jo til og med ansatt interne spillutviklere og produsenter, deriblant «Assassin’s Creed» produsenten Jade Raymond. Men nå ser det ut til å være over, og Google trapper ned aktiviteten i Stadia enda mer. Vi diskuterer det i ukas episode!

Noe mer hyggelig, og noe som jeg syntes var veldig gøy å lage, er ukas Topp 5-liste. Den handler nemlig om kjente filmkomponister som har dyppa tærne i spillmusikk. Husker du for eksempel at Hans Zimmer laget musikken til «Modern Warfare 2».

Stian spiller «Horizon Zero Dawn» i påvente av oppfølgeren, og vi benytter såklart sjansen til å rose det spillet opp i skyene for n-te gang, fordi det er sykt bra og fordi vi er fanboys. Are er i endgamet av «Pokemon Legends Arceus» og forteller litt om den opplevelsen. En fullspekket episode med andre ord!
Sees neste uke.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play