Rad Crew S23E01: Spillene vi gleder oss til i 2021…vent 2022

Da var vi tilbake med en ny sesong av Rad Crew, og vi starter året med et brak: Her er de fem spillene vi gleder oss mest til i første halvåret av 2022. Og ja, jeg vet at «STALKER 2» ble utsatt, men det skjedde rett etter vi tok opp episoden så ikke gi meg noe attitude!

«Horizon: Forbidden West» er i det minste rett rundt hjørnet, og vi gleder oss noe vanvittig til det. Vegar i Rad Crew-redaksjonen spiller i den anledning gjennom «Horizon: Zero Dawn» nå for første gang, og forteller om hva han liker – og kanskje liker litt mindre med kjempehiten fra 2017.

Pluss: Vi tar for oss ukens spillnyheter som vanlig, og ser på kommende spillutgivelser. Vi diskutere også verdien (eller fraværet av verdi) med NFTs i gaming. Det er shady greier og vi hater at Ubisoft, Square Enix og andre har begynt å dyppe tærne i det skitne vannet.

Mitt eventyr i «Final Fantasy 14» fortsetter også, og jeg forteller om mine opplevelser med «Stormblood»-ekspansjonen i denne episoden. Jeg nærmer meg sakte men sikkert «Endwalker», kanskje jeg kommer dit i 2029?

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play