Rad Crew S22E25: Alt om Halo Infinite (ingen spoilers)

 «Halo» for meg er ikke bare en vanlig spillutgivelse, det er noe jeg holder omtrent like høyt som et nytt «Mario» eller «Zelda». Og «Halo Infinite» innfrir på de viktigste tingene, selv om jeg har noen små reservasjoner når det gjelder historien.

 

Å spille «Halo Infinite» er en fryd, og seriens velkjente gameplay har fått noen nye tilskudd, ikke minst gripekroken som åpner ting opp på en herlig måte. I ukas episode går jeg i dybden på hva jeg likte, og hva jeg kanskje ikke likte like mye, med «Infinite» sin drøye 11 timer lange kampanje.

Men det er ikke alt! Vi tar også for oss snø-nivåer på Topp 5-lista, og selv om vi har gjort det temaet før så klarer vi faktisk å finne fem helt nye winter wonderlands i denne episoden.

 

Vi har også spilt «Kingdoms of Amalur» i påvente av den nye DLC-en som straks er ute, pluss «Outer Wilds»-ekspansjonen og «Skyrim Anniversary Edition». Og Stian i redaksjonen har latt seg sjarmere av flytte-simulatoren «Unpacking».

 

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play