Rad Crew S22E20: Guardians of the Galaxy er årets største spilloverraskelse

Wow! Riktignok syntes jeg spillet så ganske ålreit ut på årets digitale E3-messe, men det ferdige produktet har overgått alle forventningene mine. I ukens podcast klarer jeg ikke slutte å snakke om dette utrolig gøyale rom-eventyret.

På toppen av en veldig god historie og godt realiserte karakterer har vi også noe så gammeldags som et spill uten mikrotransaksjoner og «Games as a service» fjas som f.eks Marvel-spillet «Avengers» er befengt av. Hør ukas episode for å finne ut hvorfor «Guardians» er et av favorittspillene mine fra 2021.

Pluss: Mindfuck-spillet «Superliminal» forbløffer oss mens vi prøver å vri hjernen for å skjønne hva i helsike som skjer. Vi diskuterer også hva som har blitt utgitt i denne sjangeren (FPS-puslespill?) helt siden «Portal» på mange måter skapte den i 2011.

Det hadde ikke vært en episode av Rad Crew uten en Topp 5-liste, og denne gangen er vi i det litterære hjørnet. På sett og vis. Vi tar nemlig for oss bokforfattere som direkte har bidratt til spillutvikling. Merkelig nok – Tom Clancy er ikke en av dem.

Nyt episoden så snakkes vi til uka igjen.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play