Rad Crew S22E13: Kommer vi noensinne til å Get It Together?

Mannen med barten (nei, han andre) er tilbake og det er også vi i Rad Crew-podcasten!

«Wario Ware: Get it together» er ikke Wario som prøver å gi deg livs-coaching, men snarere Wario og hans gjeng av spillutviklere som må rømme fra spillene de selv har designet.

Det er omtrent så spinnvillt som det høres ut, og er et av de spillene på Switch som krever mest av din konsentrasjon. Et sekund unnlatenhet kan koste deg dyrt der du blir sendt fra mikrospill til mikrospill og du bare har tre til fire sekunder å løse hvert nivå på.

 

Kavalkaden av absurde mikrospill føles litt som å scrolle nedover Tiktok på mobilen. Av og til ler du, av og til griner du, og av og til får du lyst til å kaste dingsen i veggen. Hør ukas episode for å finne ut mer om hva jeg liker (og kanskje ikke liker) med «Wario Ware: Get it together»!

 

Gamecube fyller 20 år internasjonalt, og derfor tar vi også for oss det vi mener er de fem aller beste Gamecube-eksklusivene. Og det er noen skikkelige perler, folkens.

Alt dette, pluss Stian sitt gjensyn med Halo 1 og 2, og mye mer i ukas episode. Snakkes på neste.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon

Play