Rad Crew S22E10: Fiktive spill fra film, shady auksjoner og The Forgotten City

Vi snakker om tvilsomme spillauksjoner, fiktive spill og Forgotten City i ukas episode!

Når vi ser prisene som spill som «Super Mario 64» og «Super Mario Bros» selges for på auksjoner så klarer vi ikke la være å være skeptiske til hva som ligger bak. En video av speedrunner Karl Jobst avslører også problematiske aspekter ved disse auksjonene.

Derfor var det naturlig å diskutere litt hvordan dette kan skade folk som samler ut av egen entusiasme og spillglede, og det gjør vi i ukas episode! Retrosamling går en mørk fremtid i møte hvis noen få skal bruke det som en arena for spekulasjon.

I ukas Topp 5 tar vi for oss fiktive spill i film og TV, nemlig spill som er en del av narrativet, men som bare er diktet opp for akkurat den filmen eller TV-showet. Noen som husker «Mortal Kombat»-parodien «Bonestorm» fra «The Simpsons»? Det er sånne ting vi snakker om. Et veldig gøyalt tema å dekke! Kommer du på noen vi glemte, så del dine egne favoritter i kommentarene.

Vi snakker også om «Road 96» og «The Forgotten City», to spill som begge er veldig unike og som du definitivt bør sjekke ut. Det sprøe er at «The Forgotten City» begynte som en mod til «Skyrim» og det viser jo bare hvor kreative moddere kan være.

Snakkes neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play