Rad Crew S22 E08: Halo i luken!

Jeg kom ikke på en bedre tittel OK? Men vi snakker Halo, vi snakker FFXIV, vi snakker Rocksmith og Back 4 Blood og MYE MER!

Final Fantasy XIV har siden «A Realm Reborn»-lanseringen vært godt likt, men har nå brått blitt enda mer populært takket være en rekke faktorer: Populære streamere spiller det, folk er sultne på en annen MMO-opplevelse enn «World of Warcraft», og det er rett og slett et veldig godt skrudd sammen spill.

I ukas episode klarer jeg til og med å overtale de andre i studio til å kanskje sjekke det ut, og jeg har nå kommet gjennom «A Realm Reborn»-delen som jeg syns var ganske så fornøyelig. Nå har jeg bare 6 år med DLC å ta igjen før «Endwalker»-ekspansjonen kommer i høst!
Pluss: Vi har testa betaversjonen av «Back 4 Blood», som er et nytt «Left 4 Dead» i alt annet enn navnet. Sjekk ut showet for å høre hva slags førsteinntrykk vi sitter igjen med etter testen.

Og apropos betaer, så har «Halo Infinite» hittil blitt ganske så godt mottatt av spillerne. Så i ukas Topp 5-liste rangerer vi rett og slett de fem beste «Halo»-spillene. Er du uenig i rangeringen vår? Selvfølgelig er du det, så fyr løs i kommentarfeltet.

Vi fikk også besøk av en av våre langtidslyttere, Anneli, som har testa Rocksmith-betaen og forteller litt om hvordan det programmet kanskje kan lære deg å spille gitar – på ordentlig!

INVITASJON: ER DU PREMIUM-BACKER ELLER PATREON-MEDLEM?

Hvis du er backer av Rad Crew er du herved invitert til et eksklusivt liveshow med oss, Level Up Norge og Spelledåsene den 18. august. Stedet er flunkende nye ELDORADO ESPORT i Oslo!
Dette er også en unik mulighet til å se lokalene til Eldorado, som er helt fantastiske – trust us!
SLIK FÅR DU BILLETT
Email oss på email@radcrew.net med «Eldorado» i subjectet. Send fra den samme e-posten som du er registrert på Premiumsiden eller Patreon med! Antall billetter er begrenset så det er førstemann til mølla som gjelder.
Dørene åpner 17:00 og showene begynner kl 1745, med litt forbehold!
Hvis du ikke er premium eller Patreon-medlem, kan du signe opp på patreon.com/radcrewpodcast!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play