Rad Crew S22E07: Elden Ring og fem spillsjangere som døde ut

Den er kanskje ikke for alle, From Software sin unike brand av rollespill med fokus på brutale bosskamper og labyrintisk nivådesign, men de har jaggu funnet sitt marked. Og hypen har aldri vært større enn den er rundt «Elden Ring», det siste skuddet på treet.

Erik Fossum her fra Pressfire blir med på showet for å fortelle om sine dusinvis av timer som han har tilbrakt i spillet. Hør episoden for å få alle inntrykkene, og ikke minst få svaret på om det er vanskeligere, like vanskelig, eller lettere enn resten av spillene til Hidetaka Miyazaki.

Den kanskje største forskjellen er at du kan angripe ting i hvilken rekkefølge du vil, og stikke av fra kamper istedenfor å stange hodet mot veggen igjen og igjen.

Pluss: Vi snakker spillsjangre som pleide å være en «big deal», men som nå enten er helt døde, eller ligger på life support i ei sykeseng et sted. Pek-og-klikk-eventyrsjangeren for eksempel, har gått fra kulturell dominans på 90-tallet til en veldig liten nisje nå. Og vi har fire flere på lista.

Til slutt blir det tid til å snakke om det briljante puzzle-spillet «Gorogoa», omtale av Razer sin «Kishi» kontroller til mobiltelefoner som fungerer overraskende godt, og «Hollow Knight», som også snart får en oppfølger.

Kos dere med episoden så snakkes vi neste uke, og da blir det enda mer «Elden Ring»!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play