Rad Crew S22E04: Dork Alliance

Den såkalt åndelige oppfølgeren til «Baldur’s Gate: Dark Alliance» som bærer samme navn bare med «Dungeons and Dragons» foran er sammen med «Balan Wonderworld» en av de største spillkalkunene i 2021. 

Det er liksom nesten ingenting som klaffer i dette spillet, og i ukas episode går vi gjennom mye av det som er galt – selv om listen over egentlig er lengre.

Da er det bedre at «Mario Golf Super Rush» er ute og kan vaske vekk den smaken med et ganske artig golfspill med Mario og vennene sine. Det er ingenting veldig banebrytende her, men vi syns definitivt at «speed golf» modusen byr på mye av det flerspillerkaoset som Nintendo er så gode på.

 

Pluss: Du har hørt om det dyreste Nintendo-spillet. Nå skal du få høre om de aller billigste, der vi har trålet nettet i ukas Topp 5-liste etter de aller minst verdifulle NES-spillene på bruktmarkedet. Kjenner du igjen noen på lista?

 

Og ikke minst har Thomas, tilbake fra visitt på den gjenopplivede NerdAlert-podcasten, spilt Lego-spillet «Lego: Builder’s Journey» og latt seg sjarmere i senk av både den audiovisuelle presentasjonen men også den overraskende rørende historien spillet forteller.

 

Snakkes på en ny episode neste uke!

 

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play