Rad Crew S22E02: De beste virtuelle feriestedene og Stranger of Paradise-demo

«Stranger of Paradise» er en slags hybrid av «Final Fantasy» og «Nioh» fra skaperne av sistnevnte og viste seg ikke fra sin beste side på E3. Men nå har vi testa demoen på PS5 og det er mer å like enn det vi frykta. Spillet virker ganske lovende, faktisk! Hør episoden for alle detaljene.

Vi har også bitt i det sure eplet og innsett at det neppe blir så mye ferie i år heller, så derfor har vi i ukas Topp 5-liste oppsummert de beste virtuelle feriestedene som spillsjangeren kan by på. Hva med en tur til vakre Kyrat fra «Far Cry 4»? Eller mai tai-drinker i «Green Hill Zone»?

Stian i redaksjonen har oppdaget «Outer Wilds», det absolutt beste spillet som begynner på «Outer W…». Han ble forhekset av spillet sin tidsloop-gimmick og satt oppe til langt på natt for å nøste opp i alle mysteriene som det byr på.

Pluss: Har «Borderlands»-serien nådd sitt potensial, eller har Gearbox tilgode å lage det fullkomne spillet? Vi mener de fremdeles har tilgode å lage definitive spillet i serien, men kanskje det spillet nettopp blir nylig annonserte «Wonderlands»?

Nyt ukas episode så snakkes vi!

 

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play