Rad Crew S22E01: Elektronisk Trippel og Necromunda Hired Gun

E3 er i stor grad over for denne gang, og det var jo en ganske annerledes event denne gangen.

Vi tar likevel for oss alle pressekonferansene og oppsummerer det vi likte og det vi ikke likte. Og det var mye vi likte selv om kanskje totalen ble litt laber.

En av de største overraskelsene er at «Metroid Dread» faktisk lever, og kommer ut allerede i høst. Rykter har versert om det spillet i nesten 20 år, og det har garantert gått gjennom noen versjoner før gjengen i MercurySteam tok over prosjektet. Vi gleder oss!

Vi merker også savnet etter Sony på E3, kanskje mer enn noensinne siden de trakk seg ut av arrangementet. Man trengte liksom trioen av Playstation, Nintendo og Xbox og ingen har klart å fylle det hullet etter Sony slutta å delta. Det er synd.

Pluss: Jack har spilt «Necromunda: Hired Gun», et spill som låner masse fra de nye «Doom»-spillene, og som er satt i det populære «Warhammer 40k» -universet. Spillet sliter dessverre med en rekke tekniske problemer på konsoll, så hør episoden for å finne ut hvor ille det eventuelt er.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play