Rad Crew S21E22: Vi har spilt nye Ratchet & Clank!

Det er vel ikke å strekke det å si at «Ratchet & Clank: Rift Apart» er et etterlengtet spill, både fordi det er det nyeste i en populær serie, men også fordi det er kanskje det aller første høyprofilspillet som kun er laget for den nye konsollgenerasjonen uten å være en remake av et eldre spill.
Da er det moro å konstatere at det er mer enn verdt å sjekke ut, for dette spillet slår skikkelig gnister! Vegar i redaksjonen har spilt hele greia, og som en som har likt serien siden PS2-dagene syns han det var som å møte en gammel venn igjen etter en lang pause. Hør hele episoden for alle inntrykkene hans.

Mens vi er på Sony-kjøret: Ukas episode har også en Topp 5-liste over våre favoritt Playstation-franchiser, og den er du nok enten veldig enig med – eller veldig uenig. Muligens litt kontroversiell for enkelte, men det tåler dere.

Pluss: Debatten raser – er brukeranmeldelser på Metacritic og Steam et gode, eller noe som bare blir misbrukt av mobben for å demonstrere mot ting som ikke direkte har noe med spillet å gjøre? Vi diskuterer i ukas episode.

PS: Ikke glem å følge oss på Twitch.tv/rad_crew for all vår E3-dekning i dagene som kommer.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play