Rad Crew S21E19: Pokemon Snap og Mass Effect Legendary Edition

Du kan betrakte ukas episode som en ganske foto-sentrisk en, i og med at vi snakker (og skryter av) «New Pokemon Snap», i tillegg til at vi tar for oss en Topp 5-liste med fem andre spill der du tar bilder av ting. Det var overraskende vanskelig å velge bare fem, for det er en spillmekanikk mange har gjort bra ting med.

Men tilbake til «New Pokemon Snap», som allerede har overgått originalen i salgstall. Det er et herlig spill, og akkurat den hjerne-detoxen jeg tror mange har et behov for nå. Det var dessuten moro å dele erfaringer og tips med hverandre i denne episoden siden vi er tre stykk som har spilt det.

Og så – «Mass Effect Legendary Edition» er ute. Jeg var skeptisk, men hadde jeg grunn til det? Tross mine kompliserte følelser for serien så er det et herlig gjensyn med et veldig oppfinnsomt univers fylt av minneverdige karakterer.

I tillegg tar vi også for oss nyhetene fra uka som gikk, og spekulerer litt i når etterlengtede «Starfield» faktisk kommer ut. Blir det allerede i år? Sannsynligvis ikke, men det er lov å håpe.
Nyt showet, så snakkes vi neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play